ROSCOemea.rosco.com

Firma Rosco nudi veliki izbor:

Korekcionih i kolor filtera za svetlo

Scenskih i rasvetnih platana

Farbe za Chroma Key kao i za druge scenske potrebe

LED rasvetu

NOVO: DMG LUMIERE by ROSCO

Patentirana MIX tehnologija je klaster od šest LED dioda: Red + Lime + Green + Blue + Amber + White. Ovo omogućava MIX uređaju da generiše široku paletu boja i da kreira preciznu Rosco gel gamu filtera potvrđenu od strane Roscovih stručnjaka za boje.

LED rasveta koju nam nudi DMG LUMIERE se bazično može podeliti po veličini i boji. Po veličini: serija Mini približno 60 x 20 cm, zatim serija SL1 približno 110 x 20 cm i serija Maxi približno 125 x 74 cm. Po boji su dve varijante Switch Bi-Color i Mix Full Collor.

Funkcionalnost i efekti koji se mogu postići sa DMG LUMIERE su impresivni, što su naši klijenti mogli videti nedavno prilikom gostovanja ROSCO experata koji su demonstrirali mogućnosti nove rasvete.

Svetlom se može upravljati preko pripadajućeg kontrolera kao i preko mobilnog uredjaja. Sve presete možete čuvati i deliti preko Clouda, što uključuje i unapređivanje (update) softvera. Na raspolaganju je izbor svetla po ROSCO nomenklaturi filtera. Možete jednostavno slikati odredjenu boju i zadati je kao boju svetla.

Pogledajte više o asortimanu firme Rosco: 

Kontaktirajte nas


[smart-grid row_height="300" captions="false" style="3" font_type="google" lightbox="magnific-popup" title="false"] [/smart-grid]