Litegear Lightingwww.litegear.com

 

Kad se klikne na Litegear treba da se udje na novu stranicu i tu treba ubaciti sledeci tekst sa linkovima za samog proizvodjaca:

Želimo da vam predstavimo LED rasvetu firme LITEGEAR. Filmski set je sada već nezamisliv bez fleksibilne LED rasvete kakvu nudi čuveni američki proizvodjač. LITEMAT, LITETILE, LITERIBBON, LITEDIMMER i svu dodatnu opremu od nedavno možete poručiti preko ITV - a.

Nova LiteMat + Plus serija LED rasvete je idealno rešenje za studijske postavke, terenski rad, kao i za rentiranje. Nova generacija CineMitter LED dioda i nove funkcije. Najznačajnija promena je PL7 sistem za kačenje, koji je isti za sve veličine LiteMat + Plus i novi LiteDimmer + Plus serije sa ugrađenim nosačima za baterije. Dostupan u 5 različitih veličina, LiteMat ostaje jedan od najpristupačnijih, profesionalnih filmskih rasvetnih uređaja koji su dostupni danas.

Potpuno novi VHO "Pro" LED LiteRibbon ​​™ Prva i jedina fleksibilna LED traka optimalno prilagodjena za studijsku i filmsku primenu. Ima impresivnu ocenu od 95 CRI. Možete izabrati 24 varijacije.

.

Kontaktirajte nas