Astera
www.astera-led.com

Astera je Nemački proizvođač hardvera i softvera, aplikovanih na polju rasvetne tehnologije. Od početka ovog veka, Astera proizvodi daljinski kontrolisane LED sijalice. 

2007. godine, Astera je preselila svoju fabriku iz Nemačke u Kinu, Šenžen, svetski centar LED tehnologije. Danas, fabrika se prostire na površini od 5000m2 koju vodi međunarodni tim specijalista.

U ponudi imamo veliki broj njihovih rešenja za rasvetu.

WIRELESS RGBW LEDs Bežično napajanje i kontrola su glavne odlike LED RGBW ASTERA rasvete. Njihovi sistemi mogu se lako montirati na bilo kojoj sceni ili filmskom setu kao direktno osvetljenje ili za stvaranje indirektnih svetlosnih efekata.

AX1 je visoko kreativan uređaj koji nudi veliki broj mogućnosti. Uz pomoć aplikacije na vašem mobilnom uređaju AX1 se moze bežično kontrolisati preko DMX-a. Kofer za 8 cevi je ujedno i punjač. Autonomija napajanja je do 20 sati rada. 

Na raspolaganju su različite vrste postolja i kačenja. Astera sistem je otporan na vodu.

www.astera-led.com

Novo: ASTERA HYPERION

Nakon ogromnog uspeha Titan Tube-a, Astera je kreirala HYPERION cev dvostruke dužine koja meri 2031 mm. 

Udvostručite LED-ove, uštedite na baterijama, pojačajte osvetljenost i udvostručite piksele, a sve uz pomoć mobilne, CRMKS - bežične kontrole ili žičanom DMKS opcijom.

Kao i prethodnik Titan, novi HYPERION se moze kontrolisati daljinski i ručno na samoj cevi. Autonomija napajanja je do 20 sati rada. Na raspolaganju su razlicite vrste postolja i kačenja. Otpornost na vodu IP65.

Kontaktirajte nas