LED ekrani visoke rezolucije


Kada je potrebno imati ekran velikih dimenzija, visoke finoce slike, a da pri tom prikaz ne bude ometen medjuekranskim prostorom već da je slika kompaktna onda se primenjuje LED tehnologija ekrana visoke rezolucije.

Sliku na LED ekranu formiraju RGB LED diode koje su gusto napakovane na površini za prikaz, gde svaka dioda pretstavlja 1 pixel. Što su LED diode sitnije i gusce spakovane to je prikaz slike na ekranu detaljniji.

Firma Liantronics sa kojom uspesno saradjujemo nudi iz svog programa izuzetno kvalitetne LED ekrane visokih performansi i kvaliteta izrade. Kao rezultat dobije se pouzdan LED ekran sa izuzetno kvalitetnom reprodukcijom slike i velikom pouzdanoscu u radu.

Jedan od objekata koji je nedavno pušten u rad je novo krilo kardiovaskularne bolnice Dr Dragiša Mišović na Dedinju gde smo instalirali 3 ekrana iz Liantronics VF serije, 1.9mm pixel pitch.

Ekrani su deo audio vizuelnog sistema koji omogućava prenos slike iz operacionih sala lokalno u seminarsku i druge sale gde se moze pratiti i komentarisati operacija, kao i van bolnice putem interneta.


 

 

RT Vojvodine


Za LED ekrane u novom studiju Radio Televizije Vojvodine, RTV je izabrala ITV sa Liantronics-ovim LED modulima za najbolju studijsku sliku sa 1.5mm pitch-om


Radio Televizija Vojvodine - tri LED ekrana razlicitih velicina:

Indoor, pixel pitch P1.5 SMD LED Video Wall
Actual Size: 3.05m (W) x 2.744m (H) = 8.37 m2

Indoor, pixel pitch P1.5 SMD LED Video Wall
Actual Size: 4.88m (W) x 2.744m (H) = 13.39 m2

Indoor, pixel pitch P1.5 SMD LED Video Wall
Actual Size: 3.66m (W) x 2.058m (H) = 7.53 m2