O nama


ITV Communications je osnovana 1992 godine sa sedištem u Beogradu, sa namerom da domaćem tržištu ponudi potpuni servis u oblasti profesionalne televizijske tehnike. ITV Communications se isključivo bavi prodajom, obukom, održavanjem, servisom i iznajmljivanjem profesionalne video i audio opreme. ITV Communications je poznat kod svih vodećih svetskih proizvodjača u broadcast industriji, kao firma koja je opremila mnoge televizijske centre u Srbiji.

ITV Communications predstavnišvo u Beogradu služi i kao trening centar za sadašnje i potencijalne kupce. U studiju ITV-a naši klijenti se prvi put susreću sa opremom koja ce uskoro postati deo njihove svakodnevice. Opremu koju prodajemo isključivo nabavljamo od proizvodjača i dajemo punu garanciju. VIDEL, servisni punkt ITV-a i dugogodišnji partner je jedino mesto u Srbiji u koje dolazi oprema na servisiranje iz skoro svih TV centara. Vaše mašine se neće dugo zadržavati na servisu. Brza isporuka rezervnih delova je naša specijalnost.

Kod opreme za koju je potreban trening (Avid, BroadcastPix, Editshare, 360 Systems) imamo mladi tim koji je kvalfikovan da obuči potencijalnog kupca. U cilju zbližavanja najnovije svetske televizijske tehnologije sa mladim talentima, ITV Communications je obučio mnoge studente filmske akademije u Beogradu na AVID-u. Obuka je smatrana kao deo njihovih studija. Ponosni smo sto je sada vec nekoliko stotina mladih studenata izašlo iz ITV studija sa znanjem koje mogu primeniti bilo gde u svetu.


Kontaktirajte nas

Naši klijenti